MARTINS GROUP s. r. o.

Domy a rekonstrukcie na kľúč

Stavba domu je náročný proces, ktorý vyžaduje mnoho času a financií. Aby ste sa mohli spoľahnúť na dokonalý výsledok, ponúka vám svoje služby stavebná spoločnosť Martins Group s.r.o. Jej pracovníci s dlhoročnými skúsenosťami vám pomôžu aj v tom prípade, že potrebujete zrealizovať rekonštrukciu bytu alebo domu.

Dom na kľúč, ktorý naplní vaše predstavy

Koľko izieb potrebujete, koľko by ste chceli mať kúpeľní a WC, chceli by ste mať tiež komoru, šatník alebo sklad? Spoločnosť Martins Group s.r.o. vám pomôže vybrať na váš dom na kľúč vhodný katalógový projekt alebo vám sprostredkuje vypracovanie projektu na mieru. Počas realizácie stavby sa budete môcť spoľahnúť na dodržiavanie termínov a nebudete musieť zháňať žiadnych remeselníkov na jednotlivé činnosti.

Skúsení pracovníci spoločnosti Martins Group s.r.o. sú odborníkmi v oblasti stavebníctva. Pri svojej práci kladú dôraz na kvalitu a používanie moderných technologických postupov. Ochotne vám tiež zodpovedajú na všetky vaše otázky počas celej realizácie stavby.

„Našou prioritou je zastrešiť všetky procesy zahŕňajúce realizovanie vášho bývania snov aby vaša cesta k spokojnému bývaniu bola čo najpohodlnejší a jednoduchá, postaráme sa o všetky komplexné úkony od projektovania až po samotnú realizáciu.“

Kontaktný formulár

Vaša správa bude odoslaná spoločnosti MARTINS GROUP s. r. o.

MARTINS GROUP s. r. o.

  • Na Straník 952/2
  • Teplička nad Váhom 01301
  • IČO: 48011380
  • DIČ: SK2024175362

Kontaktné údaje

Kontaktné osoby

Hľadáte dodávateľov?

Zadajte dopyt ZADARMO.

Zadajte dopyt

Hľadáte zákazníkov?

Registrujte firmu a získajte teraz 2 mesiace ZADARMO.

Registrujte firmu