KOVATS s.r.o.

Uvažujete nad inštaláciou požiarnej signalizácie?

Riziko výskytu požiaru je aj v súčasnosti stále vysoké. Požiar má však na začiatku malé rozmery, kedy jeho ešte pomerne ľahké dostať pod kontrolu. Práve preto sa vám vo vašich firemných priestoroch oplatí nainštalovať elektronickú požiarnu signalizáciu.

Elektronická požiarna signalizácia

Niektoré moderné budovy už počas výstavby inštalujú aj elektronickú požiarnu signalizáciu, v niektorých objektoch je jej zavedenie dokonca dané platnou vyhláškou. Elektronická požiarna signalizácia (EPS) vytvára efektívny ochranný systém chrániaci pred rozsiahlym poškodením budovy aj zdravia v prípade výskytu požiaru. Všetko potrebné na jeho inštaláciu a samotnú montáž pre vás zabezpečí spoločnosť KOVATS s.r.o.

Detekcia dymu a plameňa

Základom ochrany proti požiarom je rýchle odhalenie v čase jeho vzniku. Na to slúži detekcia dymu a plameňa. EPS dokáže vyhlásiť poplach po zachytení dymu, plameňa alebo nadmerného tepla pomocou akustických aj optických signálov. Tie sa nedajú zameniť s bežným blikaním svetiel, zábleskami z exteriéru ani bežnými zvukmi. Pokiaľ k tomu dôjde, ľudia v budove sú na požiar upozornení a môžu včas odísť do bezpečia.

„EPS systémy: detekce požárů, propojení s hasicími zařízeními.“

Kontaktný formulár

Vaša správa bude odoslaná spoločnosti KOVATS s.r.o.

KOVATS s.r.o.

  • Nižný Lánec 5
  • Nižný Lanec 04473
  • IČO: 31671063
  • DIČ: SK2021245314

Kontaktné údaje

Kontaktné osoby

Hľadáte dodávateľov?

Zadajte dopyt ZADARMO.

Zadajte dopyt

Hľadáte zákazníkov?

Registrujte firmu a získajte teraz 2 mesiace ZADARMO.

Registrujte firmu