ELEKTRO - HARAMIA s.r.o.

Oceňovaný výrobca kompaktných kioskových trafostaníc

Vysoká kvalita, dôraz na detail a dlhoročné skúsenosti. To všetko ponúka najväčší výrobca kompaktných kioskových trafostaníc na Slovensku spoločnosť ELEKTRO – HARAMIA s.r.o.

Úspešné pôsobenie na trhu už viac ako 30 rokov

Spoločnosť ELEKTRO – HARAMIA s.r.o. sa od svojho založenia v roku 1990 zameriava na výrobu, montáž a predaj kompaktných železobetónových kioskových trafostaníc a NN rozvádzačov. Medzi stálych zákazníkov spoločnosti okrem civilných odberateľov patria aj energetické podniky a železnice.

Výrobné portfólio spoločnosti ELEKTRO-HARAMIA s.r.o. zahŕňa i výrobu trafostaníc pre projekty solárnych parkov, nabíjacích sietí, trafostaníc pre technologické celky bioplynových staníc a trafostaníc pre banské účely.

O spokojnosti klientov vypovedá viac ako 5 000 realizovaných projektov.

Komplexné dodávky služieb v najvyššej kvalite

Spoločnosť ELEKTRO-HARAMIA s.r.o. poskytuje svojim zákazníkom komplexné služby vrátane projektovania a technického poradenstva, ktoré odzrkadľujú požiadavky zákazníka.

Spoločnosť ELEKTRO – HARAMIA s.r.o. je dlhodobo držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2015, environmentu ISO 14001:2015 a BOZP 45001:2018. Na všetky vyrobené trafostanice je poskytovaná nadštandardná záručná doba až 5 rokov, na technologické vybavenie 2 roky.

Atypické riešenia

Výrobný program spoločnosti ELEKTRO-HARAMIA s.r.o. zahŕňa aj výrobu atypických trafostaníc podľa požiadaviek zákazníka, pri ktorých je možnosť zvoliť si rôzne typy zastrešení, obloženia, farebného prevedenia fasády.

Vlastný utesňovací systém pre káblové vstupy

Spoločnosť ELEKTRO-HARAMIA s.r.o. používa vlastný utesňovací systém na káblové vstupy – káblové priechodky. Priechodky sú vyrobené z tvrdeného plastu, ktorý spoľahlivo utesní káble, dajú sa spájať do blokov v horizontálnom aj vertikálnom smere, vynikajú vysokou tuhosťou a odolnosťou proti nárazu aj pri nízkych teplotách. Spoločnosť ELEKTRO-HARAMIA s.ro. má svoj utesňovací systém certifikovaný, čím je deklarovaná jeho zhoda s technickými normami.

Ocenené produkty aj spoločnosť

Spoločnosť ELEKTRO – HARAMIA s.r.o. získala ocenenie Zlatý Amper 2023 za trafostanicu bez použitia špecifických izolačných plynov, čím sa eliminujú riziká spojené s únikmi alebo toxickými vedľajšími produktami. V roku 2020 sa spoločnosť zaradila medzi Diamanty slovenského biznisu. Medzi ocenenými magazínom Forbes získala 2. miesto v kategórii Bratislava.

Spoločnosť ELEKTRO-HARAMIA s.r.o. patrí tiež do vysoko exkluzívnej skupiny spoločností v Slovenskej republike, ktoré spĺňajú najprísnejšie kritéria ekonomického hodnotenia podľa štatistického prediktívneho modelu Dun & Bradstreet. Kredibilita spoločnosti dosahuje najvyšší stupeň AAA.

Kontaktný formulár

Vaša správa bude odoslaná spoločnosti ELEKTRO - HARAMIA s.r.o.

ELEKTRO - HARAMIA s.r.o.

  • Železničná 927
  • Lozorno 90055
  • IČO: 35922664
  • DIČ: SK2021956255

Kontaktné údaje

Kontaktné osoby

Hľadáte dodávateľov?

Zadajte dopyt ZADARMO.

Zadajte dopyt

Hľadáte zákazníkov?

Registrujte firmu a získajte teraz 2 mesiace ZADARMO.

Registrujte firmu