MobilnéHaly.sk

Mobilné haly a párty stany

Potrebujte mobilnú halu ako dočasný sklad, hangár na lietadlo či stan na usporiadanie oslavy alebo podujatia? To všetko vám zabezpečí spoločnosť TRADE SERVICES, s. r. o. Zvoliť si pritom môžete prenájom aj kúpu.

 

Získajte neobmedzený priestor, ktorý ponúkajú mobilné haly

Mobilné haly sú cenovo dostupným a rýchlym riešením na skladovanie v krátkodobom aj dlhodobom časovom horizonte. Sú ideálne tiež pre poľnohospodárov ako stajne, na uskladnenie sena, rôznych plodín či strojov. Na ich postavenie navyše nie je potrebné stavebné povolenie. Výhodami sú možnosť prispôsobenia aktuálnym potrebám umiestnenia a prístupu vozidlami, veľkosti, tvaru aj odolnosti voči snehovému zaťaženiu či podkladu. Vybaviť sa dajú tiež vykurovaním, klimatizáciou a osvetlením. Spoločnosť TRADE SERVICES, s. r. o. má vo svojej ponuke niekoľko typov mobilných hál.

Veľkorozmerné stany — oceľové konštrukcie z priehradových nosníkov

Vhodné na krátkodobé aj strednodobé skladovanie od niekoľkých týždňov až po niekoľko rokov. Majú robustné, odolné konštrukcie bez podperných stĺpov, ktoré by zmenšovali vnútorný priestor. Montovať sa dajú na akomkoľvek povrchu.

Veľkorozmerné stanové haly s oblúkovou alebo sedlovou strechou

Tento typ má dvojitú konštrukciu z priehradových pozinkovaných oceľových nosníkov a mechanické plachtové rolovacie dvere s možnosťou dodania plechových vrát. Odoláva snehovému zaťaženiu v rozpätí 20 – 60 kg/m2 a vetru až do 80 km/hod.

„Pôsobíme na trhu už od roku 2004.“

Kontaktný formulár

Vaša správa bude odoslaná spoločnosti TRADE SERVICES, s. r. o.

TRADE SERVICES, s. r. o.

  • Kukučínova 1562/4
  • Ružomberok 03401
  • IČO: 45273979
  • DIČ: SK2022914102

Kontaktné údaje

Kontaktné osoby

Hľadáte dodávateľov?

Zadajte dopyt ZADARMO.

Zadajte dopyt

Hľadáte zákazníkov?

Registrujte firmu a získajte teraz 2 mesiace ZADARMO.

Registrujte firmu