O.K.STAV s.r.o.

Spoľahlivý partner v stavebníctve

Máte v pláne výstavbu, rekonštrukciu alebo hľadáte špecialistu na výrobu nábytku na mieru? Vaše hľadanie sa práve skončilo. Spoločnosť O.K. Stav s. r. o. je tu pre vás, aby vám poskytla kvalitné a spoľahlivé stavebné služby, nech už sú vaše stavebné ambície akékoľvek. Táto firma so sídlom v Bratislave je vaším komplexným partnerom vo všetkých oblastiach stavebníctva - od výstavby a rekonštrukcie, až po výrobu nábytku na mieru.

 

Široká škála služieb pre všetky vaše stavebné potreby

Spoločnosť O.K. Stav s. r. o. ponúka komplexný balík stavebných služieb, ktorý zahŕňa rôzne stavebné práce - od búracích prác, odvozu stavebného odpadu, nákupu a dovozu stavebného materiálu, pokládky podláh, stavby altánkov, stavby garáží, oplotení, výkopových prác a mnoho ďalšieho. Tieto služby sú len časťou širokého spektra služieb, ktoré táto firma poskytuje.

O.K. Stav s. r. o. je skúseným partnerom aj v oblasti rekonštrukcií - či už ide o rekonštrukciu exteriérových alebo interiérových priestorov, kancelárií, obchodných priestorov, kuchyne, kúpeľne alebo strechy. Firma poskytuje odborné poradenstvo a profesionálnu realizáciu, a to všetko v rámci dohodnutých termínov a rozpočtov.

Ak plánujete stavbu svojho vysnívaného domova, O.K. Stav s. r. o. ponúka výstavbu rodinných domov na kľúč. Tím skúsených profesionálov prevezme zodpovednosť za celý projekt od návrhu až po finálnu realizáciu.

Okrem stavebných a rekonštrukčných prác, spoločnosť ponúka aj komplexné vodoinštalácie a elektroinštalácie. Či už potrebujete inštaláciu kotla, radiátorov, podlahového kúrenia, elektrických prípojok pre byty, domy alebo chaty, vonkajšie a vnútorné elektrické rozvody, inštaláciu svietidiel, LED panelov alebo čokoľvek iné, O.K. Stav s. r. o. je tu, aby splnil všetky vaše inštalačné potreby.

„Staviame nielen domy, ale budujeme aj dlhotrvajúce vzťahy so zákazníkmi založené na dôvere a kvalite.“

Kontaktný formulár

Vaša správa bude odoslaná spoločnosti O.K.STAV s.r.o.

O.K.STAV s.r.o.

  • Sekurisova 14
  • Bratislava 84102
  • IČO: 35858737
  • DIČ: SK2021733032

Kontaktné údaje

Kontaktné osoby

Hľadáte dodávateľov?

Zadajte dopyt ZADARMO.

Zadajte dopyt

Hľadáte zákazníkov?

Registrujte firmu a získajte teraz 2 mesiace ZADARMO.

Registrujte firmu