AAADOPYT.SK je tu s unikátnym nástrojom, ktorý Vám uľahčí život. Rýchla ponuka je tu!

19.06.2014

Len niekoľko dní je na svete celkom nový a jedinečný nástroj tzv. „Rýchla ponuka“, ktorá má za úlohu nielen zjednodušiť a urýchliť dopytujúcim užívateľom výber tej pravej ponuky od dodávateľov z celej SR, ale tiež uľahčiť samotným dodávateľom cestu k dopytujúcemu a pomôcť im so samotnou komunikáciou a s ponukami na mieru dopytujúcemu.

Základom myšlienky unikátneho nástroja dopytového systému AAADOPYT.SK je uľahčiť komunikáciu medzi dopytujúcim a dodávateľom a pomôcť tak obom stranám k úplnej spokojnosti vo všetkých smeroch.

Ako Rýchla ponuka pomôže dodávateľom a firmám z celej SR?

Živnostníci ale aj väčšie spoločnosti využívajú často dopytové systémy práve k získaniu aktuálnych a cielených obchodných príležitostí z daného odboru činnosti.

Ako v každom obchodnom vzťahu je nepostrádateľnou súčasťou komunikácie medzi zákazníkom a obchodníkom ponuka a to najlepšie šitá na mieru. Veľakrát práve necielená či zmätene upravená ponuka dokáže pripraviť firmu či živnostníka o veľmi zaujímavý obchod či realizáciu dopytu.

S novým nástrojom tak dodávateľ iba vyplní jednoduchý formulár a behom chvíľky mu je priamo v jeho administratívnom rozhraní vytvorená prezentácia v PDF, ktorá obsahuje nielen kontakt na dodávateľa, ale tiež dôležité body ponuky na daný dopyt. Prezentáciu je ihneď možné svojím menom odoslať priamo k dopytujúcemu.

Práve rýchla ponuka umožní všetkým dodávateľom pripraviť ponuku šitú na mieru danému dopytu nielen vo veľmi prehľadnej a jasnej forme, ale tiež veľmi rýchlo. Sám názov nového produktu tak v sebe spája všetky špecifiká a výhody, ktoré ponúka.

Čo prinesie nový nástroj dopytujúcim užívateľom?

Rovnako ako dodávateľ tak aj dopytujúci rieši s každým dopytom rovnaký problém, ktorý sa týka práve finálneho výberu dodávateľa za účelom realizácie dopytu.

Bežne dodávatelia svoje ponuky posielajú buď e-mailom, alebo nasleduje telefonický kontakt, ktorý je takmer vždy nasledovaný e-mailovou ponukou od danej firmy či živnostníka. S každou rozdielnou úpravou ponuky a celkovou rôznorodosťou prezentácie, sa stáva finálny výber dodávateľa pre dopytujúceho komplikovanejší.

Aj keď veľkým argumentom pre finálny výber dodávateľa je cena, nie vždy je tento parameter ten najdôležitejší. Nie je teda škoda stratiť kvalitného dodávateľa iba vďaka nie celkom prepracovanej ponuke a obmedziť tak sami sebe možnosti výberu?

Práve tento problém rieši nástroj „Rýchla ponuka“, ktorá dopytujúcemu umožňuje nielen výber medzi ponukami v jednoduchej, jasnej a cielenej podobe, ale tiež dopytujúcemu umožňuje sa kedykoľvek spätne bez hľadania a zmätkov pozrieť na všetky ponuky zaslané cez tento unikátny nástroj a to priamo v profile dopytujúceho na AAADOPYT.SK.

Každý si tak môže nielen prácu zjednodušiť a usporiť tak drahocenný čas, ale tiež zefektívniť a získať nielen kvalitnú obchodnú príležitosť, ale aj kvalitného dodávateľa.