Tlačové správy na AAADODAVATEL.SK

15.11.2010

Spoločnosť AAA DOPYT.SK, s.r.o., prevádzkuje firemný katalóg AAADODAVATEL.SK a ponúka najväčšiu dopytovú databázu na Slovensku. Portál AAADODAVATEL.SK je určený predovšetkým na prezentáciu klientov spoločnosti AAA DOPYT.SK, s.r.o.

Práve k prezentácii súčasných klientov slúži i nová služba Tlačové správy ZDARMA, ktorú portál AAADODAVATEL.SK pripravil pre všetkých registrovaných klientov. Vydávanie tlačových správ a PR článkov patrí dnes na internete k dôležitým nástrojom komunikácie medzi dodávateľmi a spotrebiteľmi. Preto Vám ponúkame prostredníctvom tejto služby možnosť informovať svojich potenciálnych klientov o nových produktoch, zmenách v manažmente či o zaujímavých míľnikoch vo Vašej spoločnosti. Rýchlosť a jednoduchosť sú hlavné prednosti našej služby. Po prihlásení na Váš účet môžete zadať svoju tlačovú správu celkom ZDARMA. Tlačovú správu skontrolujú naši pracovníci a behom niekoľkých hodín ju uverejníme. Tlačové správy ZDARMA sú propagované v e-mailoch spoločnosti AAA DOPYT.SK, s.r.o. a naši pracovníci následne skontaktujú taktiež ďalších odberateľov zverejnených informácií.

Zadávanie tlačových správ je celkom ZDARMA a bez záväzkov pre každého registrovaného dodávateľa. Vyskúšajte zadanie tlačovej správy a uverejnite svoju prvú tlačovú správu na portáli AAADODAVATEL.SK.