SERVIS OKNA, s.r.o.

Pravidelný servis okien šetrí vaše peniaze

Udržiavanie okien a dverí v dobrej kondícii vám zaručí ich bezproblémové fungovanie, pričom dosiahnu dlhú životnosť. Správne nastavenie či včasná výmena tesnení prispievajú tiež k šetreniu energiami. O pravidelnú kontrolu a servis okien a dverí sa postará spoločnosť SERVIS OKNA s.r.o.

Servis okien a dverí

Aj kvalitné okná a dvere s vynikajúcimi vlastnosťami vyžadujú pravidelnú údržbu. Aby vám vaša investícia priniesla očakávaný výsledok, nutná je údržba kovania. Tento zložitý mechanizmus vyžaduje okrem kontroly funkčnosti aj premazanie všetkých pohyblivých častí minimálne raz ročne. Vhodné je tiež impregnovanie tesnení. Spoločnosť SERVIS OKNA s.r.o. sa postará aj o nastavenie prítlaku okien a ich centrovanie.

Náklady na servis okien a dverí sa vám vrátia v podobe ich dlhodobej funkčnosti, dosiahnete aj výrobcom deklarovanú životnosť. Pravidelná kontrola a údržba tiež pomáha predchádzať cenovo náročným opravám, navyše šetrí výdavky na vykurovanie.

Odstránenie mechanických vád na oknách, výmeny tesnenia aj izolačných skiel

Na spoločnosť SERVIS OKNA s.r.o. sa môžete obrátiť aj vtedy, ak je potrebné vymeniť kovanie. Rozhodnúť sa môžete tiež pre zmenu typu otvárania okna. Funkčné kovanie vám zabezpečí jeho bezproblémové otváranie, vyklápanie a zatváranie. Dôležité je tiež na zaistenie krídla či reguláciu intenzity vetrania.

„Našou prioritou je spokojný zákazník a kvalitne odvedená práca.“

Kontaktný formulár

Vaša správa bude odoslaná spoločnosti SERVIS OKNA, s.r.o.

SERVIS OKNA, s.r.o.

  • Coburgova 84
  • Trnava 91702
  • IČO: 46048286
  • DIČ: SK2023201466

Kontaktné údaje

Kontaktné osoby

Hľadáte dodávateľov?

Zadajte dopyt ZADARMO.

Zadajte dopyt

Hľadáte zákazníkov?

Registrujte firmu a získajte teraz 2 mesiace ZADARMO.

Registrujte firmu