Rottner Security Slovensko s. r. o.

Spoľahlivá ochrana majetku

Nábytkové, hotelové a stenové sejfy, ohňovzdorné trezory na dokumenty, skrine na zbrane, skrinky a trezory na kľúče. V ponuke spoločnosti Rottner Security Slovensko s. r. o. si môžete vybrať všetko, čo potrebujete na ochranu cenných predmetov či dokumentov, v certifikovanej kvalite.

Trezory Rottner

Sejfy a trezory na bezpečné uchovávanie cenností, dokumentov a iných dôležitých vecí ich ochránia  pred krádežou, požiarom alebo inými nebezpečenstvami. Trezory Rottner si môžete vybrať s trezorovým, elektronickým aj mechanickým zámkom v prevedeniach na domáce aj profesionálne použitie. K dispozícii sú nábytkové, stenové, ohňovzdorné trezory a trezory s vhadzovacím mechanizmom. Pri výbere sa môžete orientovať tiež podľa požadovanej bezpečnostnej triedy S1 až V.

Bezpečné skrine na zbrane

Na bezpečné uchovávanie zbraní a streliva slúžia skrine a trezory na zbrane. Zabránia neoprávnenému prístupu alebo odcudzeniu. Spoločnosť Rottner Security Slovensko s. r. o. má v ponuke riešenia na rôzne typy zbraní, ich počet aj rozmery. K dispozícii sú skrine a trezory na dlhé a krátke zbrane aj so samostatne uzamykateľnou schránkou vhodné tiež pre profesionálov. To správne riešenie môžete vyberať podľa požiadaviek na bezpečnostnú triedu. Na prenášanie zbraní bez rizika odcudzenia vám vynikajúco poslúžia gunboxy.

„Naši odborne školení zamestnanci vám radi poradia a pomôžu s výberom vhodného výrobku podľa vašich požiadaviek.“

Kontaktný formulár

Vaša správa bude odoslaná spoločnosti Rottner Security Slovensko s. r. o.

Rottner Security Slovensko s. r. o.

  • Hrachová 16A
  • Bratislava 82105
  • IČO: 45711615
  • DIČ: SK2023094073

Kontaktné údaje

Kontaktné osoby

Hľadáte dodávateľov?

Zadajte dopyt ZADARMO.

Zadajte dopyt

Hľadáte zákazníkov?

Registrujte firmu a získajte teraz 2 mesiace ZADARMO.

Registrujte firmu