TIP AAADOPYT.SK je tu! Dopytový systém prichádza s novým jedinečným nástrojom pre podporu služieb svojich dodávateľov.

10.03.2014

Práve v týchto dňoch bol spustený celkom nový a unikátny nástroj „TIP AAADOPYT.SK“. Táto nová služba má za úlohu dať dodávateľom zo všetkých odborov činností a lokalít možnosť sa prezentovať priamo na domovskej stránke slovenského dopytového systému AAADOPYT.SK.

Základom úspechu každej spoločnosti je komunikácia so zákazníkmi a kvalitná ponuka služieb či produktov. Práve nový nástroj TIP AAADOPYT.SK ponúkne ktorémukoľvek z dodávateľov dopytového systému prezentovať nielen seba ako dodávateľa určitej služby, ale predovšetkým službu samotnú a unikátne výhody, ktoré je schopný zákazníkovi poskytnúť či vo forme zľavy alebo bonusových služieb a produktov.

Ako vyzerá a funguje TIP AAADOPYT.SK?

Celkom nový reklamný formát TIP AAADOPYT.SK nájdete na domovskej stránke dopytového systému a to priamo v jej zlatom reze. Nový formát je teda umiestnený tak, aby zaujal návštevníkov webu hneď pri prvom načítaní stránky.

V rámci tejto novej služby je možná prezentácia až na 20 reklamných pozíciách. Pri každom zobrazení stránky je vidieť 5 pozícií, ktoré po každom ďalšom načítaní stránky medzi sebou rotujú. Každý dodávateľ dopytového systému má tak možnosť prezentovať svoje služby a akčné ponuky za rovnakých podmienok. I pri maximálnom počte 20 prezentácií sa každému z dodávateľov dostane úctyhodný počet zobrazení prezentácie na domovskej stránke dopytového systému.

TIP ako taký pozostáva z prezentácie formou loga, výstižného nadpisu a popisu činnosti či akcie, kde je možné prezentovať ako jednotlivé služby a produkty, tak firmu či živnostníka komplexne. Taktiež dĺžku prezentácie si môže dodávateľ vybrať podľa svojich potrieb a možností a to v dĺžke jedného, dvoch alebo troch kalendárnych mesiacov.

Tento formát je veľkou výhodou pre menších živnostníkov, ktorí veľakrát nemajú aktívnu klasickú webovú prezentáciu. TIP AAADOPYT.SK môže totiž smerovať nielen na webovú stránku daného dodávateľa, ale tiež na firemný zápis PROFI priamo v katalógu dodávateľov na stránkach AAADOPYT.SK.

Vďaka prezentácii tohto formátu má teraz aj väčšia spoločnosť, aj živnostník rovnakú možnosť osloviť budúcich zákazníkov. Službu je možné objednať priamo na stránkach dopytového systému AAADOPYT.SK v sekcii TIP AAADOPYT.SK.