Veľká súťaž o poukážku na pohonné hmoty v hodnote 100 €

11.01.2013

Veľká súťaž o poukážku na pohonné hmoty v hodnote 100 €, ktorá bola vyhlásená spoločnosťou AAADOPYT.SK, s.r.o, a ktorej sa mohol zúčastniť každý dopytujúci užívateľ systému AAADOPYT.SK, skončila.

Pre výhercu súťaže bola pripravená hodnotná cena v podobe poukážky na pohonné hmoty v hodnote 100 €.

Súťaže o túto hodnotnú cenu sa mohol zúčastniť každý dopytujúci užívateľ systému AAADOPYT.SK.
Súťaž prebiehala od 1.11.2012 do 31.12.2012, a v tomto období bolo potrebné, aby každý účastník súťaže zadal dopyt z akéhokoľvek odboru činnosti a v akejkoľvek cene, zrealizoval ho a ohodnotil dodávateľa najneskôr do konca roka 2012. Potom už len stačilo zaslať všetko spolu s fotodokumentáciou realizácie dopytu do spoločnosti AAADOPYT.SK, s.r.o.

O výhercovi bolo rozhodnuté už začiatkom mesiaca január 2013, kedy odborná porota zvážila dodržanie podmienok u všetkých zúčastnených dopytujúcich a vyhodnotila najoriginálnejšiu fotodokumentáciu realizácie dopytu.

A kto sa stal výhercom súťaže o poukážku na pohonné hmoty?

Výhercom sa stala pani Katarína Mazurová z okresu Zvolen, ktorá od odbornej poroty získala najviac výherných hlasov zo všetkých zúčastnených dopytujúcich. Pani Mazurová zdokumentovala akciu „dopyt po notebooku“ a stala sa tak výherkyňou poukážky na pohonné hmoty v hodnote 100 €.

Pozrite sa s nami na výhercu súťaže!