Poradíme Vám, ako zvoliť správneho dodávateľa a zároveň, ako získať nových klientov vďaka pozitívnym referenciám!

28.08.2012

Pozitívne aj negatívne hodnotenie, je veľmi dôležitým faktorom pri výbere dodávateľa z akéhokoľvek odboru činnosti. Nech sa spýtate kohokoľvek, pozitívna referencia od blízkeho človeka ale aj od úplne cudzích osôb, ktoré mali pozitívnu skúsenosť so svojim dodávateľom, je k nezaplateniu. Pozitívna referencia sa však netýka iba menších firiem a živnostníkov, ale taktiež väčších spoločností.

Všade samá reklama ale mne fungujú referencie. Chcete mať istotu dobre odvedenej práce?

Pre dopytujúcich užívateľov ale aj dodávateľov bola vytvorená začiatkom tohto roku jedinečná služba tzv. Hodnotenie dodávateľa. Tento unikátny projekt umožní dopytujúcim podeliť sa o skúsenosť s realizáciou dopytu a uľahčí tak voľbu ostatným dopytujúcim pri výbere finálneho dodávateľa realizácie dopytu, práve vďaka veľmi cenným referenciám.

Dodávateľom tak táto služba umožní prezentovať svoju prácu pri realizácii Vašich dopytov a získavať tak ďalšie zaslúžené referencie, ktoré sú v každom odbore činnosti veľmi dôležitým faktorom ovplyvňujúcim konečný výber spoľahlivého a osvedčeného dodávateľa.

Ako prvá a v súčasnosti aj jediná spoločnosť ponúka túto formu prezentácie získaných referencií dopytujúcim užívateľom zo všetkých odborov činnosti, najväčší dopytový systém v SR a to AAADOPYT.SK.

Ako môže dodávateľ referencie získať?

Pre získanie referencií môže dodávateľ osloviť priamo svojho zákazníka, ktorý mu tak bezplatne práve na stránkach dopytového systému AAADOPYT.SK môže udeliť referenciu.

Postačí, pokiaľ zákazník zašle svoju skúsenosť s realizáciou dopytu spolu s názvom dodávateľa a fotografickou dokumentáciou na e-mail: info@aaadopyt.sk

Ďalšou možnosťou je taktiež ohodnotiť daného dodávateľa cez formulár, uvedený v zozname zadaných dopytov po prihlásení do profilu užívateľa.