AAADOPYT.SK ešte viac muziky za málo peňazí alebo i ZADARMO

17.01.2012

On-line dopytové systémy sú veľmi jednoduchým, užívateľsky prijateľným a cenovo dostupným nástrojom pre nadväzovanie nových obchodných kontaktov, nachádzanie nových obchodných príležitostí na strane dodávateľa a značnou úsporou finančných prostriedkov na strane dopytujúceho. Internetové dopytové tržište sa stáva neoddeliteľnou súčasťou obchodovania na slovenskom internete a základňa užívateľov, hlavne na strane dopytujúcich, neustále strmo vzrastá. Na trhu pôsobí niekoľko dopytových systémov a iných podobných projektov, ale iba hŕstka spoločností ponúka služby na skutočne profesionálnej úrovni.

Počet ponúkaných dopytov každým rokom rastie o desiatky percent a dopytujúci začínajú opakovane využívať túto bezplatnú a efektívnu službu. Vzrastajúci počet dopytov priamou úmerou priťahuje i väčší počet malých a stredných firiem, pre ktoré sa dopytové systémy stávajú dôležitým zdrojom obchodných príležitostí pre ich podnikanie. Medzi najpoužívanejších poskytovateľov dopytovej databázy na trhu patrí spoločnosť AAA DOPYT.SK, s.r.o., ktorá spustila svoj projekt www.aaadopyt.sk v apríli roku 2007. V marci 2010 projekt dosiahol historického maxima v počte zadaných dopytov.

Obľuba tejto služby rastie každým rokom o desiatky percent. Marketingové prieskumy ukazujú realizáciu viac ako 50% zadaných dopytov, čo predstavuje celkovú hodnotu v miliardách korún mesačne. Ročný poplatok pre dodávateľov činí priemerne 99 €, ak zohľadníme potenciál novo realizovaných zákaziek, ktorý služba podnikateľom a firmám prináša, jedná sa o poplatok viac než prijateľný.

Väčšina dopytujúcich je príjemne prekvapená rýchlosťou a rozsahom služby a kto nevyskúšal, tak nemá predstavu, aké možnosti ponúkajú dopytové databázy. Zadanie dopytu je spravidla celkom bezplatné a bez záväzkov, a preto neváhajte a vyskúšajte si zadať svoj dopyt týkajúci sa napríklad mobilného telefónu alebo stavby rodinného domu. Zadávaním dopytov získate úsporu finančných prostriedkov a predovšetkým drahocenného času.