Bezpečnosť dopytového systému AAADOPYT.SK

10.06.2011

S narastajúcou obľubou dopytových systémov a internetových transakcií sa automaticky objavuje otázka, či sú tieto systémy bezpečné, či im môžeme zveriť svoje kontaktné informácie, ako nenaletieť podvodníkom atď. Dopytový systém AAADOPYT.SK sa snaží akémukoľvek riziku pre svojich klientov dopredu predchádzať a zaviedol niekoľko prostriedkov, ako zaistiť bezpečnosť pri využívaní systému.

Dopytujúcim sú odporúčané výhradne spoľah¬livé a preverené firmy, na ktoré je možné sa s dopytom obrátiť. Zo štatistík serveru www.aaadopyt.sk vyplýva, že každý druhý dopyt je skutočne realizovaný a vedie k spokojnosti ako dopytujúceho, tak dodávateľa, ktorý získal novú zákazku. 90% všetkých dopytov je telefonicky overených a pri žiadnom z nich nechýba skutočný telefonický kontakt na dopytujúceho.

Viac ako 30% zadaných dopytov pochádza od firiem, registrovaných v katalógu firiem, ktoré službu nielen využívajú pre získanie nových klientov, ale zároveň aktívne šetria čas a peniaze zadaním dopytu na tovar alebo služby pre svoju firmu.

Dopytujúcim sa neodporúča vždy spoliehať na najnižšiu cenu realizovanej zákazky, nevyhnutnosťou je zároveň preverenie danej firmy napríklad v Obchodnom registri. Podľa prieskumu je taktiež nevhodné – v prípade akejkoľvek zákazky – hradiť dopredu zálohy na tovar či služby; odporúča sa vždy osobný kontakt s dodávateľom a evidencia všetkých dokladov potrebných pre realizáciu zákazky. Ďalšie informácie o bezpečnosti dopytového systému AAADOPYT.SK nájdete na adrese http://www.aaadopyt.sk/zabezpeceni.html.