Najväčšia databáza verejných zákaziek na Slovensku

20.04.2011

Spoločnosť AAA DOPYT.SK, s.r.o. denne ponúka stovky dopytov od súkromných osôb aj firiem. Dnes poskytuje najväčšiu databázu aktuálnych dopytov. Pomáha tak živnostníkom, cez malé firmy až po veľké spoločnosti získavať nové obchodné príležitosti v odboroch ich činností.

Ako jedna z prvých spoločností na Slovensku rozširuje pre registrované firmy aj informácie o verejných zákazkách podlimitných, podprahových a zákazkách s nízkou hodnotou. Súčasťou služby sú aj podlimitné a nadlimitné verejné zákazky. Spoločnosť sa snaží službu neustále skvalitňovať.

Spoločnosť AAA DOPYT.SK, s.r.o. prevádzkuje najrozsiahlejšiu a teda úplne unikátnu databázu verejných zákaziek. Registrované firmy získavajú včas informácie o zákazkách zo svojich odborov, ktoré boli skôr v podstate nedostupné. Každá uverejnená zákazka obsahuje kompletné informácie o verejnom zadávateľovi a ďalšie informácie včítane dokumentov, ktoré verejný zadávateľ poskytol. Verejní zadávatelia, ktorí sami majú záujem, aby výberové konanie na ich zákazku prebehlo transparentným spôsobom, túto službu radi využívajú, vždy je tak oslovené dostatočné množstvo firiem pre získanie zaujímavej ponuky. Veľký počet oslovených firiem znižuje cenu verejnej zákazky, čo šetrí finančné prostriedky daňových poplatníkov.

V roku 2009 získalo svoju štátnu verejnú zákazku viac ako 52% našich klientov, ktorí aktívne využívajú túto službu. Vzrastajúci počet uverejnených zákaziek má vplyv na záujem o službu medzi ďalšími predovšetkým malými a strednými firmami, pre ktoré je veľkým prekvapením, že získanie verejnej zákazky poctivou cestou nie je nadľudský výkon, ako tomu tak bolo v minulých rokoch. Veľkou prednosťou poskytovaných služeb je hlavne rýchlosť s akou sa klienti dozvedajú o verejnej zákazke. Vo väčšine prípadov sa klient dozvie o zákazke v ten samý deň, kedy verejný zadávateľ zákazku zadal.