Referencie

Dodávatelia

Dopyty, ktoré nám denne prichádzajú od AAADOPYT.SK, sú pre nás zaujímavou príležitosťou získavania nových zákaziek, poprípade aj nových zákazníkov – nie raz sa nám z jednorázovej záležitosti vyvinula dlhodobejšia obchodná spolupráca. Podiel na tom má aj kvalita systému a prístup ľudí u AAADOPYT.sk.

Ing. Miroslav Gocman, konateľ spoločnosti
V-bit, spol., s.r.o.

Minulý rok sme si objednali vašu službu AAADOPYT.sk a urobili sme dobrý krok, pretože sme získali slušné množstvo zákazníkov, ktorí nám boli zaslaní s požiadavkami na záhradný nábytok. Vďaka pozitívnym hospodárskym výsledkom, pri tejto spolupráci s AAADOPYT.sk, sme si objednali vaše služby i na budúci rok. Môžeme vrelo odporúčať aj iným spoločnostiam a živnostníkom, aby využívali vaše služby.

Vít Štefanec, konateľ
FERLUND ŠKANDINÁVIA spol. s r.o.

Firma "GEP vrty" má veľa spokojných zákazníkov s prístupom k pitnej a úžitkovej vode aj vďaka spolupráci s portálom AAADOPYT.sk. So službami AAADOPYT.sk sme spokojní a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

RNDr. Marián Klúz
GEP vrty, s.r.o.

Hneď, ako sme začali dostávať prvé dopyty, sme si uvedomili, že AAADOPYT.sk je veľmi prospešný pre rast našej firmy. Dopyty, ktoré dostávame, sú prehľadné a presne šité na naše obory činností: pneumatiky, hliníkové a oceľové disky, oleje a opravný materiál pre pneu servisy. Je to nesmierna pomoc a uľahčenie vyhľadávania nových zákazníkov.

Ján Režňák, konateľ spoločnosti
SK FALCON spol. s r.o.

Každý deň dostávame z portálu AAADOPYT.sk, priamo na náš e-mail, veľa požiadaviek na prepravu tovaru zo všetkých kútov sveta. Sme radi, že na základe týchto požiadaviek môžeme rýchlo reagovať a našim zákazníkom ponúknuť prepravné služby. Aj tento portál prispel k rozšíreniu rady našich spokojných zákazníkov, za čo prevádzkovateľom portálu srdečne ďakujeme.

Ing. Peter Formela
Abonex, s.r.o.

Dopytujúci

Nakoľko vystupujeme ako firma a hľadáme potenciálnych zákazníkov, čo nám uľahčuje aj AAADOPYT.SK, s.r.o., tak i bola možnosť vystupovať zo strany zákazníka, kedy sme hľadali daný produkt. Oceňujem dostupnosť komunikácie cez e-mail, prehľadnosť, presnosť, možnosť výberu zhotoviteľa, dodávateľa, a v konečnom dôsledku spokojnosť na oboch stranách medzi dopytujúcim a ponúkajúcim, kde vstupuje tretia osoba, sprostredkovateľ AAADOPYT .SK. Teším sa na ďalšiu spoluprácu, ďakujem.

Miroslava Kučeráková - MIPA
Miroslava Kučeráková - MIPA

So službou na AAADOPYT.sk som veľmi spokojná. Mám dokonalý prehľad o dopytoch a ponukách a vďaka tomu sme získali nejedného zákazníka. Je to veľmi dobrý nápad ako sprostredkovať transakcie medzi podnikateľskými subjektmi ale aj občanmi. Vďaka za tento systém. Prajem veľa zákazníkov do budúcnosti.

Anna Zuberecová
Anna Zuberecová - Výroba PE a PPR rúr

Naša firma G2 PLUS s.r.o. /SBS/ je veľmi spokojná so službami AAADOPYT.sk. Ďakujeme za kvalitne spracované zákazky, ktoré nám zasielate. Vaše služby aktívne využívame a odporúčame.

Roman Gálus
G2 PLUS s.r.o. /SBS/

Využitie služieb "AAADOPYT.SK" mi ušetrilo veľmi veľa času a peňazí. Vždy, keď už sa mi nechce hľadať, tak zadám dopyt a je po probléme, pretože si môžem vyberať. Takáto služba tu chýbala a je veľkým prínosom pre ľudí, ktorí si vážia svoj čas. Teším sa na ďalšiu spoluprácu.

Ján Dudáš
Ján Dudáš Čau Čau

Naša firma vo svojich začiatkoch veľmi pozitívne vnímala pomoc AAADOPYT.sk, ktorá nám pomohla v naštartovaní spolupráce s novými obchodnými partnermi.

Michal Ilenčík
SAFETY FERRY SLOVAKIA